tiistai 26. huhtikuuta 2016

Korusettejä ja enkeleitä

Ostin Helmipöllön varastosta erinäisiä korutarvikkeita, muun muassa tämän korusetin helmiäislasihelmet. Helmipöllön varastoista löytyy mitä upeampia korutarvikkeita ja mikä parasta - edullisesti.
En muista milloin olisin viimeksi löytänyt suomesta mistään liikkeestä tai yrityksestä niin edullisesti, ellei lasketa yksittäisiä yksityishenkilöitä erinäisissä facebookin korutarvike-kirppareilla.

Mutta siis niin, tämä helmiäishelmistä ja kristallilasihelmistä koostuva korusetti sai ideansa jostain pinterestissä näkemästäni kuvasta. Pääasiallisesti tosin värimaailman kanssa. Olin pohtinut pidemmän aikaa mitä tekisin vaaleista helmiäislasihelmistä. Tai enemmänkin se, että mitä teen näin isoista helmistä. (kyllä, käytössä on 6mm:n helmet, mutta itsestäni ne tuntuivat aluksi hirveän isoilta.)
Ostin sitten eräältä yksityishenkilöltä mustia kristallihelmi-pisaroita, ja käytännössä koru oli jo saanut alkunsa.

Koruun on käytetty: koruvaijeria, korulukko, helmiäislasihelmiä, fasettihiottuja kristallihelmiä, puristushelmiä, hopeoitua kuparilankaa ja hopeoidut korvakorupohjat.


Myöskin näiden enkeleiden mekot ovat helmipöllön varastoista. 10 kappaletta kyseisiä lasihelmiä maksoi vain 1.20€. Edullista, sanoisin minä.
Siivet olin ostanut jo aiemmin Turkulaisesta korutarvikeliikkeestä (Blingi), helmihatut ja enkelin päihin käytetyt akaatit olen ostanut aikoinaan jostain liikkeestä, olisikohan ollut helmimaailma tai sitten ihan jostain kivijalka-myymälästä.


Jotenkin onnistuin kuvan ottamaan niin, että kaikki osat tuntuvat olevan jotenkin vinossa. Mutta korvissa ne ovat ihan suorassa. Voisin väittää että luonnoslehtiön sivut eivät ole se tukevin ja paras vaihtoehto korujen kuvaamiseen.
Pitäisi kai hankkia ihan torso tai muu vastaava teline, jossa olisi helpompi ottaa kuvat kaikista tekeleistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti