maanantai 4. huhtikuuta 2016

Verkkotekniikkaa ja helmeilyn iloa

Minulla oli pienimuotoinen ongelma. Ostin sieltä Perles & Co:sta Tohon siemenhelmiä (11/0), ja halusin tehdä niistä jotain. Ideoita ei vain oikein syntynyt ei sitten millään muotoa.
Etsiskelin ideoita kaikkialta mistä vain keksin niitä bongailla. No, Facebookissa on ryhmä jossa tehdään Kumihimo-töitä ja helmipunontaa, ja siellä oli ohje verkko-tekniikkaan.
Sitä ohjetta sitten varioiden syntyi tämä ei-niin-täydellinen luomus.
Kolme kertaa sain purkaa työn, koska ensimmäinen eikä edes se kolmas idea toiminutkaan ja jouduin tyytymään tähän lähes neliönmalliseen muodostelmaan.

Tähän työhön on tosiaan käytetty Tohon Rocaille 11/0-siemenhelmiä (frosted teal), 4mm helmiäislasihelmiä ja 8mm:n helmiäislasihelmiä. Tietysti myös lukko ja solmusuojat puristehelmineen.


Tämä taas on tehty 4mm:n valkoisista matta-pintaisista lasihelmistä. Myöskin fasettihiottu pisara-helmi, hopeoitua ketjua ja hopeoitu sydän-lukko. Kerrankin koristelukko on oikeasti esillä ja toimii osana korun koristeellisuutta.

Jos olisin omistanut tätä korua tehdessäni "hiukan" isompia lasihelmiä (tarpeeksi monta ja samaa väriä), niin olisin ehdottomasti käyttänyt 6mm:n lasihelmiä. Tai vaikka niitä helmiäislasihelmiä tai mitä muuta tahansa koruun istuvaa helmeä.
Valitettavasti varastoistani ei löytynyt sopivia, joten jouduin tyytymään pienempiin ja kyllähän tämä näinkin toimii.


Tein myös Etsyyn oman "kauppani", sieltä voi käydä ostamassa korujani.
Etsystä minut löytää "Evynor"-nickillä.
Jos haluat jonkin muun korun (esim. sinulla on oma idea, tai jokin näistä blogissa esittelemistäni koruista kiinnostaa,) niin ota yhteys:
Laittamalla suoraan sähköpostia osoitteeseen: firesparrow@gmail.com
tai voit jättää kommentti-kenttään viestin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti