keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Helmihuumaa

Tilasin tuossa viime viikolla Perles & Co:sta helmiä ja muita tarvikkeita. Se oli ainut kauppa, josta löysin sekä hopeatarvikkeet että myös helmet. Ei tarvinnut maksaa kahta kertaa postimaksuja eri kauppoihin saadakseni tarvitsemani.

Kyseisessä liikkeessä on mielestä hyvinkin kattava valikoima tuotteita ja edullisesti. Mm. Tohon siemenhelmet maksoivat 8g:n pusseissa 0.70€ - 1.75€ kappaleelta, ja jos ostaa useamman samaa tuotetta, kappalehinta laskee.

Myöskin erinomainen tilauslahja-systeemi. Siellä on alin tilauslahjasumma 15€, ja kun ostat esim. 30€:lla, saat joko ottaa kaksi 15€:n lahjaa, tai yhden 30€:n lahjan. 15€:n lahjoja oli kolmea erilaista, yksi niistä oli yllätys (jonka itse otin).

Postimaksutkaan eivät ole jäätävät. Samaa hintaluokkaa kuin suomessakin, lähetys vain saapui huomattavan paljon nopeammin kuin suomen sisältä tilattaessa :D
Tosiaan, viime torstaina tilasin ja eilen tipahtivat laatikkoon. Itse en ottanut sitä seurantapalvelua ollenkaan, mutta sellainenkin olisi valittavissa.

Mitähän vielä kyseisestä liikkeestä. Maksuvaihtoehtoja oli useampi, itse käytin Paypalia, oli luontevin itselleni.
Ja itseäni yllätti se, että swarovskin kristallit (muut paitsi riipus) olivat yksittäispakattuina tuohon valkoiseen laatikostoon joka näkyy alemmassa kuvassa.

Suosittelen, ja aion jatkossakin käyttää tuota paikkaa ostaessani helmiä.

Tässä on kaikki mitä tilasin sieltä, nuo tähdellä merkityt pussit ovat niitä tilaajalahjoja.


Syy siihen miksi etsimällä etsin kauppaa josta saisi hopeatarvikkeet sekä tarvitsemani helmet (tällä kertaa swarovskin kristalleja), on tämä asiakastyö. Asiakas halusi kaikkien koruosien olevan täyttä hopeaa, ja valkoisia swarovskeja roundelleina.
Tämä koruhan on käytännössä sama kuin aiemmassa postauksessani oleva vihreillä jadeilla varustettu kaulakoru (kuvassa oli myös rannekoru), mutta koruosat ovat hopeaa ja kivet erilaisia. Myöskin pituutta on hiukan enemmän tässä.
Tämän korun kokopituus on 78cm (kun lasketaan lukosta lukkoon).


Tässä vielä tarkempi kuva helmistä, sekä riipuksesta. 

Tässäpä vielä listaus mitä koruun on käytetty:
Swarovski crystal tear drop 16mm, black patina (6106)
Swarovski flat round 6mm, white alabaster (16kpl)
sterling hopea-lankaa 0,8mm (tästä tein renkaat ja korupiikit helmille)
sterling hopea ketjua, 3mm
sterling hopea riipuspidike, kukka
sterling hopea lukko, 6mm
sterling hopea jatkoketju, 5mm

Seuraavassa postauksessa onkin sitten kuvia niistä töistä joihin käytin mm. tuota kuparilankaa jota tilasin myös :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti