torstai 17. maaliskuuta 2016

Koruja ja pohdintaa

Olen pohdiskellut pidemmän aikaa jo tekeväni jonkunlaisen ohje-postauksen, mutten tiedä millasen ja mihin tekniikkaan tai malliin sen tekisin. Toki sen pitäisi olla kohtuu yksinkertainen, ja vaiheiden pitäisi olla helposti kuvattavia.
Tosin sitä ennen pitäisi opetella käyttämään myös tuota järkkäriä, mikä tuolla nurkassa omassa laukussaan lymyää..

Olisiko jollain ideaa? Mitä haluaisitte oppia tekemään?

Mutta nyt viime aikaisiin töihini, tai siis niihin joita en ole vielä tänne blogiin laittanut.
Olen saanut viime aikoina tehtyä niin asiakastöitä, että myös vähemmän idearikkaiden aivosolujeni aikaan saamia iltapuhde-koruja.

Nyt on ongelmana vain se, että joudun odottamaan iäisyyden tilaamiani helmiä ja korunosia. Joskus olisi kiva jos omistaisi edes hiukan enemmän kärsivällisyyttä muuta maailmaa kohtaan. *virn*

Asiakastöitä:
Tästä kuvasta näkyy paremmin tuo kuvio. Tämä sydänrannekoru menee samalle asiakkaalle kuin edellisessä postauksessa mainittu millefiori- sydänkaulakoru

Tässä on omia iltapuhteita:
Memory wirea, kolmikerroksinen, ja toisessa päässä lukko. Lukossa on somisteena fasettihiottu vihreä sydän. Värimaailmana on meriteema.
Helminä on käytetty helmiäislasihelmiä, siemenhelmiä, jade-rondelleja, ja muita pieniä erilaisia lasihelmiä.


Tässä kuvassa näkyy paremmin värimaailmaa.


Tässä on joulun alla tekemäni villalankakerä-korvikset. En tosin silloin vielä tiennyt miten pikaliima ja luonnonmateriaalit reagoivat keskenään: ne voivat syttyä tuleen. Tai ainakin kuumentua syttymispisteeseen asti.
ÄLKÄÄ KOKEILKO KOTONA!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti